GERI DARBAI MUS VIENIJA

Prieš metus Kuliuose įvyko didelė nelaimė – gaisras. Net 8 šeimos liko be namų, o kartu ir be daiktų, rūbų, vaikai – be kuprinių ir knygų bei žaislų. Taip pat sudegė namai vienos iš globojamo Ievos Krivickaitės gerumo fondo “ne apie mane”, kurie rūpinasi pagalba skurdžiai gyvenantiems vaikams ir sergančių mažųjų svajonių pildymu.

Su mumis susisiekė atstovė iš gerumo fondo, kuri kreipėsi dėl pagalbos nukentėjusiai šeimai esančią Plungės rajone. Viena iš jų ruošėsi persikelti į naują būstą ir jį įsirenginėjo savo jėgomis, o fondas padėjo būtiniausiais daiktais, baldais. Tuo metu buvo reikalingos tos konkrečios statybinės medžiagos, kad galėtų baigti remontą.

Plungės smulkiojo verslo asociacija rūpinasi ne tik verslo aplinkos gerinimu, bet ir prisidėjo prie gerumo fondo „ ne apie mane“. Asociacijos nariai atsiliepė į pagalbos šauksmą ir prisidėjo visomis reikalingomis statybinėmis medžiagomis. Taip pat mus pasiekė žinia, kad 2019 metais Plungėje vykusiame labdaros ir paramos renginyje „Gelbėkit vaikus“ surinkti pinigai nukeliavo tai pačiai nukentėjusiai šeimai. Pinigai buvo skirti stogo keitimui. Tad dar sykį norime širdingai padėkoti nariams UAB „Austolina“ , UAB „Ratuota prekyba“ , UAB „Darbo specialistai“, UAB „Resto LT“  bei kitoms įmonėms nors ir ne mūsų asociacijos nariai UAB „Kertmedis“ ir UAB ”LIT services” , kad nelikote abejingi! Šiuo metu apačioje nuotraukoje matysite, kaip dabar atrodo šeimos nauji namai.