Bendri tikslai mus suvienija

Mūsų asociacijos narys UAB “Plungės automeistrai”, užsiimanti automobilių remontu, kreipėsi į asociaciją su prašymu, padėti gauti leidimą įvažiavimui į įmonės teritoriją. Kaip asociacija, kurios vienas iš tikslų yra spręsti narių bendras ir aktualias verslo problemas, tad teko tarpininkauti ir bendradarbiauti tarp rajono valdymo struktūrų.

Asociacija kreipėsi į gerbiama Seimo narį, Joną Varkalį, su prašymu, kad būtų atsižvelgta į situaciją, nes kaip teigia UAB “Plungės automeistrai” vadovas, buvo reikalingas papildomas įvažiavimas iš judrios gatvės, nors ir turėjo įvažiavimą pagal servitutą, bet kelyje yra įrengti įvairūs komunikacijos šuliniai, kuriais sunkusis transportas negali patekti. Bet toks variantas vadovo netenkino.

Jeigu įmonės vadovas būtų nuleidęs rankas, nebūtų buvę įmanoma įvežti produkcijos reikiamoms gamybai, nepatekusi į teritoriją reikiama technika remonto darbams. Viso to galutiniame rezultate esami darbuotojai būtų netekę darbo bei netektų galimybės susikurti naujoms darbo vietoms. Tad visos įmonės pastangos vystytis  bei plėsti verslą būtų nuėję veltui. Tačiau su Seimo nario pagalba kartu išsprendėme, ir įmonė gavo atskira įvažiavimą iš judrios gatvės. Tai dar sykį įrodėme, kad susivieniję esame stipresni!